shopify stats
Tuote

Käytetään mihin tarvitaan.

Valmistaudu kuluttamaan Katso tuotevideo

Arvokas design kohtaa teollisen tehokkuuden

Tuote

Yhtiö. on monikansallinen, alallaan tehokkain ja monipuolisin toimija. Tähän mennessä Yhtiö. on tuonut markkinoille muun muassa Teollisuuslaatikon® ja Kipupumpun®, 2000-luvun merkittävimmät työtehon lisääjät. Ne viestivät tavasta ajatella eri tavalla. Rehellisesti, totuudenmukaisesti. Ne kertovat Yhtiö.n prioriteeteista ja uniikista tavasta tuottaa. Sama voittokulku jatkuu uudessa tuotteessa.

Pitkä tutkimuksen ja tuotekehityksen kruunu on vihdoin saavutettu. Kuluttajalla ei ole koskaan aikaisemmin ollut mahdollisuutta hankkia jotain näin merkitykselllistä ja henkilökohtaista. Vasta nyt mainoslauseiden ja todellisuuden välinen kuilu on kurottu täydellisesti umpeen. Kuluttajan todellisten tarpeiden ymmärrys, virheetön suunnittelu ja avoimen rehellinen markkinointi - kaikki samassa.

Tuote® muuttaa kaiken. Se antaa kuluttajalle tilaa. Kaipuu ja särkevä tyhjyys päättyy Tuotteen® ostotapahtumaan. Maailma näkyy kirkkaampana. Olet enemmän, täydempi.

Yhtiö. näkee markkinoiden todellisen tilan. Tuote on markkinoiden looginen päätepiste että alku. Kapitalismin Nirvana. Tätä ei saavutettu puun juurella jouten ollen. Nyt se on saatavilla. Tuote®, joka muuttaa kuluttajan elämän.

Käytetään mihin tarvitaan

Tuote

Tuote® on täydellistämisen lopputulos

Esittely


Tuote® ei ole vain kulmikas, se on tarpeellinen kaikin tavoin. Parempi kuin mikään, mutta tuntuvasti hienostuneempi. Sen tehokkuutta lisäävä akryylipinta sulautuu saumattomasti kuluttajan arkeen. Yhtenäinen kokonaisuus, jota kuluttaja kantaa mukanaan täydellisessä teollisessa harmoniassa. Tuote® on joka suhteessa valmis.

Lue suunnittelusta

Tutkimus


Tuotteen edistyksellisen käyttäjärajapinnan suunnittelu vaatii muotoilun puristamista äärimmilleen. Jotta Tuotteesta® olisi kuluttajalle mahdollisimman paljon hyötyä, jokainen yksityiskohta on mietitty huolellisesti pintamateriaalien ja kulmien virtaviivaista profiilia myöten.

Lue tutkimuksesta

Ominaisuudet


 • Materiaali: pintakäsitelty musta polymetyylimetakrylaatti
 • Koko: 200,00 mm x 200,00 mm x 200,00 mm
 • Käyttölämpötila: 0,00 K - 375,97 K
 • Pintojen lukumäärä: 6,0
 • Pinta-ala: 240000,00 mm2
 • Tilavuus: 8000000,00 mm3
 • Liitännät: 0,00
 • Yhteensopivuus: ∞
 • Lue Tuotteen ominaisuuksista

  Prosessi

  Tuotannossa ei ole säästelty resursseja.

  Linjastot ovat optimoituja.

  • 1

   Tarpeen kartoitus

   Ensimmäinen vaihe oli poikkitieteellinen suurprojekti, jossa kuluttajien tarpeet kartoitettiin massiivisen monikansallisen tutkimussarjan avulla. Prosessissa selvitettiin millainen tuote aiheuttaa suurimman ostovasteen kuluttajissa, generoiden maksimaalisen kassavirran.

  • 2

   Suunnittelu

   Tuotteen massatuotannon prosessisuunnittelu on tarkkaa insinöörityötä. Tehtaat on mitoitettu tuotteen tinkimättömään valmistamiseen äärimmäisen nopeassa tahdissa. Kaikessa paitsi tehokkuudessa säästetään.

  • 3

   Tuotanto

   Tehtaat sijaitsevat siellä, missä oikean markkinatalouden tielle ei aseteta keinotekoisia hidasteita. Työntekijät toimivat tiiviissä ketjussa laitteiden kanssa. Virhesuorituksia tai tyhjiä hetkiä ei esiinny. Koneisto optimoi itseään loputtomasti. Paikallisen väestöpohjan tulee olla riittävä. Politiikalle ei ole tilaa.

  • 4

   Logistiikka

   Tuotteen valmistusprosessi on ennennäkemättömän tehokas ja skaalattavissa loputtomasti. Jokainen kuutiosentti rahtikonteista on käytössä. Tuotteen menestys markkinoilla ei tule olemaan logistisista pullonkauloista kiinni.

  • 5

   Tuotekehittely

   Jatkokehitykselle on jätetty tilaa, sillä vaikka tuote ylitti paikoin jopa koehenkilöiden perustarpeet, ei saavutettuja tavoitteita pidetä jatkuvan kehityksen esteenä.


  Work

  Tuotekuvapankki

  Arkkitehtoninen design-perimä visualisoituna

  Lunasta visionäärisen suunnittelun ja historiallisen tehokkaan tuotannon hedelmä.

  Se todistetusti toimii – kymmenet tuhannet koehenkilöt eivät ole väärässä.

  Ota yhteyttä Osta Tuote®

  Info

  Yhtiö.

  Yhtiö.n työntekijät ympäri maailman ovat sitoutettu toteuttamaan jatkuvaa kasvua. Työskentely tarkoittaa jatkuvaa äärirajoilla suorittamista välillä äärimmäisissäkin olosuhteissa.

  Kestävä ja kehittyvä tehokkuuskulttuuri on välttämättömyys. Pohjana toimivat modernin markkinatalouden perusarvot. Oikeanlainen työympäristö ja -olot ohjaavat työntekijän suorittamiseen, jolloin tulos paras mahdollinen. Erilaiset teknologiset ja psykologiset innovaatiot työmotivaation kentällä mahdollistavat jatkuvan työtehon kehittämisen kasvavalle kulutukselle.

  Yhtiö.ssä yksittäinen työntekijä on vastuussa omasta työtehostaan ja tuloksestaan. Luonnollinen kiertokulku toimii luonnollisena työntekijän kehittäjänä.

  • Maapallo
  • Tuote
  • Tuote 2

  Tavoitteena maailma, jossa rationaalisen sekä tehokkaan tuotannon merkitys on ymmärretty ja realisoitu.

  Yhtiö.

  Johtoporras

  Vieritä nähdäksesi koko johtoportaan
  tj

  Herra Toimitusjohtaja

  Toimitusjohtaja


  Herra Toimitusjohtaja on Yhtiö.n perustajajäsen. Hänen visiostaan koko Yhtiö. sai alkunsa. Kukaan ei tiedä mistä hän on tullut. Tuli päivä jona hän ilmestyi ja kaikki tapahtui.

  Vankkumaton visio maailmasta, jossa viimeinenkin este tuoton tieltä on raivattu, on kaiken toiminnan kantava voima. Hän on tuotteliaan liiketoiminnan suuri messias.

  pj

  Herra Puheenjohtaja

  Puheenjohtaja


  Herra Puheenjohtaja on Yhtiö.n perustajajäsen. Hänen loputon strateginen osaamisensa on taannut Yhtiö.n liiketoiminnan eksponentiaalisen kasvun jo alusta lähtien. Herra Puheenjohtajaa pidetään kansainvälisen tason pörssivisionäärinä ja psykopaattina. Hänen tehtävänään on tuoda Yhtiö.lle lisää liiketoimintaa jokaiselta kuviteltavissa olevalta liike-elämän sektorilta ja päättää yrityksen suurista strategisista linjoista.

  Ylikansleri

  Herra Ylikansleri

  Ylikansleri


  Herra Ylikansleri on Yhtiö.n omistajaportaan tuoreempi jäsen ja innovaattori. Herra Ylikanslerin megalomaaniset visiot, ilmiömäinen tehokkuus ja epäinhimillinen asenne ovat Yhtiön toiminnalle olennaisia resursseja. Hän vastaa Yhtiön tuotekehittelystä ja luo visioita entistäkin suuremmasta voitosta.

  Kirjanpit

  Herra Kirjanpitäjä

  Kirjanpitäjä


  Herra Kirjanpitäjä on opiskellut kirjanpitoa useissa alan huippuyliopistoissa. Hänen tapansa työskennellä on täydellisen tinkimätön. Hän ei siedä virheitä tai epätehokkuutta ja toimiikin ensiluokkaisena esimerkkinä alamaisilleen. Tämänasteista työtehoa ja täydellistä omistautumista on hankalaa löytää nykyajan markkinoilla, jossa arvot ovat täysin markkinatalouden vastaisia.


  • Tuote® näytteli merkittävää roolia Rosetta-operaation onnistumisessa. Ilman sitä emme olisi mitenkään kyenneet laskemaan oikeaa luotaimen lähestymiskulmaa. Olemme ikuisesti kiitollisia Tuotteesta.

   Andrea Accomazzo - NASA

  • Tuote® mullisti käsitykseni värien yhteensulautumisesta ja muodon estetiikasta.

   Juhani Palmu - "Taiteilija"

  • Tuote® on toiminut jatkuvana inspiraationlähteenä musiikkiini.

   Max Lilja - Sellisti

  avatar-60x60 avatar-60x60 avatar-60x60

  Tuoteinfo

  tuote(@)yhtio.com

  Pääkonttori

  Teollisuuskatu
  Helsinki

  Aukiolo

  24/7

  Lähetä viesti

  Kukaan ei kuule

  Tuote© - Yhtiö.